Tanten ska sova!


Ja man känner sig lite gammal faktiskt. När man avböjer så simpla inbjudningar som att äta hamburgare med kollegorna från vårt systerbolag. När det plötsligt har flyttat in en katt i lägenheten och man inser att man packat ner ett paket torrfoder i kundvagnen.

När man avböjer ett glas vin med sig själv på balkongen för att man inte vet vad man ska göra med resten av flaskan. Och man orkar inte gå hela vägen bort till väninnan som bor 500m bort.

Men man får faktiskt unna sig en tidig kväll ibland. Speciellt de dagar man somnar på kontoret eftersom man stannat kvar där natten innan till klockan två. Och sedan kämpat sig upp till ett morgonmöte klockan åtta som man själv har planerat in.

Det är faktiskt okej att stanna hemma och inte göra något speciellt alls. Det är okej när man har haft säsongens första ankomst utan problem och plötsligt inser klockan sju på kvällen att man faktiskt kan gå hem för dagen. Det ligger inget brådskande ärende kvar och väntar på skrivbordet.

Tänkte nästan festa till det med middag vid gasspisen men det var innan min kollega skrämde upp mig med berättelser om läckande ledningar. Det blev tonfisksallad istället och lite torrfoder till katten.

Mjau!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0