Going up up up uuuuup

Det sista inlägget är en dag försenat, tog en stund att ladda upp. Nu har jag redan varit hemma och vänt, sitter just nu på Skavstas pyttelilla flygplats för att åka mot Kreta.

I Köpenhamn tog vi en guidad båttur och guiden sa allt först på danska, sedan engelska och så sist (ibland) på tyska. Vi tyckte lite synd om tyskarna som inte fick ta del av de roliga detaljerna som hon la till i slutet på danska och engelska. Den tyska guidningen bestod bara av datum och fakta.

Sen hoppade hon helt över säkerheten för de stackars tyskarna som inte fick veta att det fanns flytvästar ombord och att de skulle sitta ner under turen. När vi skulle under en låg bro uppmanade hon alla att ta kort på ett torn till vänster, men att sedan snabbt sätta sig ner igen eftersom bron var så låg. På tyska hoppade hon dock över uppmaningen att hålla huvudet lågt. Som tur var höll dom sig lugna och ingen slog i huvet!

Dom gillar tyskar i Danmark. Nu ska vi se hur dom har det i Grekland!


Farvel Pölseland

Sa, er jeg paveg tilbage mod landet Falukorv. Har haft tre fina dagar i Köpenhamn!

Det är en riktigt charmig lille by med många spännande små ideer. På gatorna såg vi massor med spännande folk, allt från svävande män, magiker, Tut-ankh-amon, en man som spelade musik på glasflaskor och en allmänt läskig person i silverdräkt och mask.

Har lärt mig ett nytt ord också. Flödebollsmil (gräddbulls-leende). Ska om jag förstod rätt betyda ett falskt leende.

Jaha nähä här sitter jag nu på flyget tillbaka mot Arlanda där pappa hämtar mig och imorgon bär det av mot Kreta.

Dejligt!


Köpenhamn

Sitter på bussen mot Arlanda, lagom sömnig. Ska flyga till Köpenhamn och träffa Therese och Sofie som jag jobbade med i Kusadasi, om ni minns dom å trogna läsare. Hade tänkt cykla till stationen imorse (kul att jag skriver imorse fast klockan fortfarande bara är fem), men bytte till buss i sista stund. Det var när jag stod klar med hjälm och cykelnyckel som jag tittade på min kabinväska och insåg att I did NOT think that through. Det var lite lättare att få plats med väskan i bussen än på pakethållaren och eftersom ingen verkade vilja åka buss klockan halv fem på morgonen så hann jag med den bussen jag tänkte ta ändå. Alles gut, danke schön, guten nacht.


Äntligen i färg!

Blogg-appen funkar igen, det firar vi med en bild på min chokladkaka idag!


Svensk uppdatering

Enligt blogg.se ska deras app funka om en vecka igen (med lite inshallah på det). Så snart får ni bilder hoppas jag!

Är hemma igen och börjar landa. Har lite halvt fått jobb, bokat resa till Pölseland och Kreta, druckit en MASSA mjölk (laktosfri ofc...) och badat i iskallt vatten. Bland annat. Sverige är allt ett vackert land.

Har precis tittat på Macken och Jönssonligan med päronen och Maja, tipsat Coolstuff om att uppfinna ett cykellarm som skriker "HJÄLP JAG BLIR STULEN" om nån bryter upp det (vi har fått typ 6 LÅSTA cyklar stulna) och matat våra redan övergödda tjockiskatter.

Nu tror jag att denna fredagskväll sjunger på sista refrängen. Köpte ett nytt träningslinne idag också så kanske springer en liten runda imorgon bitti (imorgon bitti = klockan tolv eller så). Nu ska fläsket bort!

Puss på er era partymyror!

London

Skrämmande med vänstertrafik, hade glömt att de har det här. Förstod ingenting när chauffören satte sig på fel sida och var livrädd i rondellerna.

Nu ligger jag i sängen på hotellrummet och är lite nojig att jag inte ska höra alarmet som ringer om mindre än 4 timmar. Det känns inte helt humant, särskilt inte nu när jag vant mig vid 10-12 timmars sömn per natt.

Har sagt hejdå igen också. En anledning till att jag valde att säga upp mig var för att jag inte orkar med alla hejdå längre. Och så dyker dom upp ändå. Det gör ont! Men ska bli skönt att komma hem också.

Nä kanske ska sova nu eller vad säger ni?

Ja.

RSS 2.0