Hallå små folk!

Ni är ju galet tappra och lojala om ni läser detta efter alla långa uppehåll. Tänkte lägga ner den här bloggen men ibland kommer jag ändå på att jag vill skriva. Som nu.

Sitter på tåget från Stockholm efter jobb, trevlig lunch och mysmiddag med Lars. Sen blev vår mysrestaurang invarderad av 500 ungdomar och vi FLYDDE därifrån. I de ögonblicken då vi PANIKSLAGET trängde oss fram mellan alla dessa främmande ungdomar för att komma ut kände vi oss plötsligt lite gamla. När slutade vi klassas som ungdomar liksom? Vart gick gränsen?

Nu sitter jag hursomhelst på tåget mot Uppsala och kan inte låta bli att lyssna på en kvinnas monolog om allt som hänt henne de senaste veckorna. En sak jag reagerade på var när hon berättade om sin "mardrömsresa" när tåget var försenat och det kändes som att hon aldrig kom fram. Det var tydligen någon som hoppat slash på anmat sätt hamnat framför tåget och dött, och hon menade att detta var en mardrömsresa för henne och TÄNK sen när hon var tvungen att gå och leta cigaretter när hon kom fram.

Perspektiv kvinna. Ville jag säga. Men jag har blivit så pass svensk att jag bara sitter tyst och skriver det i min blogg istället.

Puss och hej!


Fint folk uppdaterar alltid sent

Hallå små kissemissar, har inte uppdaterat på länge men har hunnit med både Kreta, Hälsingland och Gotland.

Sitter just nu på tåget mot Stockholm för min första riktiga dag på nya jobbet! Nästa resa blir till Rom i slutet på september, borde hinna berätta lite om Kreta och så tills dess.

Här får ni en bild sålänge på när vi åkte runt på branta slingriga vägar i bergen på jakt efter ett jättefint ställe som visst inte var så jättefint.


RSS 2.0