Update!

.
Och så vill jag bara tillägga att katterna inte är det minsta rädda för mig längre. De springer efter mig vart jag än går i lägenheten. När jag står i duschen står de tålmodigt utanför väntar.
.
Igår natt (eller när det nu var) hoppade Aslan ner på mitt ansikte med klorna utfällda medan jag sov. Har ett fint rivmärke nu under näsan.
.

ET phone hooooome!

.
Känner mig lite som i en annan värld. Tiden bara rusar fram och det är redan mitten av juli, helt otroligt. Överbokningar, 45+ i skuggan och AC som inte fungerar på hotellen.
.
Igår var jag ledig och hade över 100 inkommande och utgående jobbrelaterade samtal. Ja, jag har räknat dom. Det var helt galet. Fyra stora fall och en massa små frågor hela tiden. Om någon är bra på iphones får ni gärna säga till föresten, för mitt batteri är värre än någonsin. Jag laddar det hela natten och det tar slut nästa dag vid lunchtid.
.
Det är faktiskt helt sjukt, för nu slog det mig precis att det bara är två-tre veckor kvar tills familjen kommer! ♥ JAAA! Har ju inte supermycket fritid men fyra dagars semester iallafall.
.
Nej ni kottar, nu är det dags att återgå till jobbet! Jag är faktiskt sjukt bra på det här! :) Om ni undrar.
.
.

Cok ama COK sicak.

Idag är den varmaste dagen so far.

RSS 2.0