Aj aj aj.

Vaknat med ont i armen och början till feber. Fick ju veta om att man kunde få dessa symptom fem minuter efter att jag tagit sprutan, och då var det liksom försent. Men men, hellre lite feber nu och sen immun än att få svininfluensan i Dominikanska Republiken. HAR ioförsej klarat mig både i Turkiet och Egypten i över åtta månader, MEN man vet ju aldrig.

Igår var jag i Boländerna med systrar och päron, och förutom att vaccinera mig köpte jag en kamera och mobil. Båda väldigt billiga och mobilen enbart för att kunna kontakta folk påvägen till och från mina kommande destinationer. Och för att ha ett alarm första morgonen! Så inget fancy där, och kamera behövde jag ny eftersom displayen på min gamla gick sönder i Alanya. And I still blame the Crazy Horse.

Jaha sen åkte jag till Stockholm och träffade Carro! Två år sen vi delade lägenhet i Casa de Guias, Playa del Inglés på Gran Canaria. Och nu sågs vi äntligen igen och återupplivade gamla minnen på ett varmt café i gamla stan med varsin rykande chai latte framför oss. Sen träffade jag Liselotte också och Ahmed! Skulle va så kul att åka över en kväll igen och träffa dom mer, men tiden och pengarna räcker inte riktigt till.

Börjar faktiskt bli lite orolig över ekonomin. Det är ju SVINDYRT i det här landet! Och jag har ingen aning om hur mycket man gör av med i AZS. Så nu blir det stilla och roligt med pengar framöver, ska försöka ta mig ner på stan idag och växla till mig lite pesos och US-dollar men får undvika gågatan.

Nej ska försöka sova lite till nu, och hoppas att allt känns bättre när jag vaknar. :/ Puss och knus!

Piñacolada direkt ur ananasen.

Kokospalmer, vattenfall, valsafari och kritvita stränder.

Vet att jag precis sagt att jag bara ska njuta av semestern nu och inte tänka för mycket på vad som komma skall. MEN DET LÅTER JU SÅ UNDERBART!!! Samañahalvön med palmbeströdda stränder, brusande vågor, tropiska skogar och dansande glada människor i färgglada kläder. Jag har hört mycket om Venezuelas kriminalitet och mögelproblem och vet att allt inte är guld som glimmar, men hur mycket jag än läser och hur kritiskt jag än försöker se på saken så kan jag inte komma ifrån känslan att denna säsong kommer att bli bra.

Obetald övertid, orimliga krav och tajt ekonomi åt sidan - jag har världens bästa jobb och det blir bara bättre!


Svea rike.

Vet att jag tjatat om FRISK LUFT!! ända sen jag kom i tisdags kväll, men GUD vad skönt det är att kunna dra ett djupt andetag och känna sig uppfriskad. Känna hur luften renar, inte förorenar, och att bli pigg bara av att sticka näsan utanför dörren.

Det är fem plusgrader men jag har knappt lagt märke till molnen på himlen. Är inte det minsta besvärad av vattenpölarna på marken och duggregnet på stan. Skulle jubla av glädje om det kom snö. Jag har ioförsej alltid älskat vintern, men tror att lite distans gör att man uppskattar Sverige så mycket mer. Allt är så vackert, de nakna trädtopparna mot mörk himmel, de oranga löven som fortfarande ligger på marken och månljuset som speglar sig i vattenpölarna på cykelvägen.

Ankom till Arlanda vid halv åtta-tiden i tisdags kväll från 1,5 månad i Egypten. Skönt att träffa alla vänner där från förra året och underbart att uppleva Kairo igen (och igen och igen och igen) men nu är det helt otroligt skönt att vara hemma och träffa familjen. <3 Tänker på er massor och det är er jag längtar hem till ibland, ni som gör att jag ständigt har planer i bakhuvudet på att sluta och flytta tillbaka hem. Ni är mitt allt, och jag njuter verkligen varenda minut hemma i kylan.

Men det kryper i mig lite samtidigt, av förväntan, sorg och nervositet inför nästa destination. På onsdag hoppar jag på ett nytt flyg med byte i Frankfurt, slutdestination Santo Domingo. Dominikanska Republiken.

Men än så länge är jag inte ens halvvägs in på semestern och skjuter alla framtida funderingar åt sidan (hmm.. några av dom iallafall). Ikväll blir det min första utgång i Sverige på 2,5 år och förväntningarna är höga! Haha, nej det är dom inte men vi kommer nog ha en kul kväll iallafall. Och på söndag åker jag över till Stockholm för o träffa kompisar o jaga nya transferskor med Lars.

Ta hand om er där ute i novembermörkret!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0