Hola hola coca cola

Sitter i taxin påväg tillbaka till mitt hem Nabq efter en visit i Hadaba.

Är halvledig och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men nu kör taxin iallafall till La Strada och Starbucks där jag kan skriva lite dagbok. Det var typ två månader sen sist.

Har haft en mysig lunch med Ellan och Kappan och känner mig annars ganska nöjd med dagen so far. Men en kaffe och powernap på det skulle nog sitta fint. Om man nu kan powernapa efter en kaffe.


Lalalala sukran

Nu har jag inte uppat på ett tag så jag sitter här nu och tänkte skriva en rad eller två.

Så nu när jag har gjort det går jag på lunch! Snart. Insallah.


Swaya swaya

(långsamt långsamt på egyptisk arabiska)

Det sista inlägget var alltså från igår men mottagningen är come si come sa.

Idag var jag halvledig.


I like to move it move it...

Försökte planera lite inför sommaren idag. Vi stänger ner i mitten av april (när jag fortfarande är 25 och alltså ung). Tänkte att jag kanske stannar kvar här ett tag, skulle till exempel jättegärna åka på Nilenkryssning.

Sen skulle det ju vara billigast att flyga direkt till Turkiet men jag har ju endel bagage som kanske inte är jättekul att släpa med sig. Så då kan jag komma hem en sväng och chilla lite, njuta av svensk sommar, innan jag flyger till Turklandet och stannar max tre månader. Eventuellt hyr jag en lägenhet i Izmir.

Och så vill jag åka till Gotland, det var länge sen, och planera lite för hösten. Borde väl snart söka in på någon utbildning om jag vill plugga.

Man hinner fundera lite när det är flygförsening!

Här får ni en bild från frukostbordet imorse. Vi hade sällskap.


Goodnight moon

Månen lyser jättestarkt inatt för det är fullmåne. Den lyser liksom upp hela himlen och om man är i öknen när det är fullmåne är ljuset så starkt att det bildas skuggor under en.

Försökte ladda upp gårdagens inlägg säkert tio gånger med responsen att det inte laddats upp. Men nu ser jag att både inlägget och bilderna (gånger typ tio) laddats upp iallafall.

Så det var ju bra. Nu ska jag dricka te.


Jag mår bra!

Blev idag medveten om att jag inte uppdaterat bloggen på sjukt länge.

Kort uppdatering: jag kommer hem efter vintern. Dök idag för första gången på två år.

Ehh kommer verkligen inte på något mer men här kommer två bilder från idag. Gabban sprang iväg på ryggmassage så jag fick ta sista bilden själv.

A man's gotta do what a man's gotta do!



RSS 2.0