Godnatt små barn

Nu tar jag igen för all tid av tystnad och pepprar med inlägg.

Jag tycker det är lite kul med kösystemet i Sverige. Det är ju typ heligt. Att tränga sig i kön är liksom inte okej någonstans oavsett vad, inga undantag. Här tar alla nummerlappar och inväntar snällt sin tur.

FÖRUTOM PÅ TÅGET. Alltså skojar ni med mig?! Folk är som galna. Dom tränger sig men på ett svenskt sätt som går ut på att smita förbi så många som möjligt med likgiltig blick utan att få ögonkontakt så det ser ut som att man inte ens är medveten om att man gör det. Sjukt irriterande.


Stolt

Här kommer min leopard. Köpte en ny kamera innan jag åkte, en kompakt systemkamera som tog så sjukt bra bilder. Eller ja, okej, JAG tog så sjukt bra bilder.

Såatteeeh.


Test!

Nu ska vi allt se vilka av er som är trogna läsare och fortfarande finns kvar. Moahahaha.

Nej men på riktigt hade jag nästan glömt att jag hade en blogg. Det här blir ju typ som att prata med sig själv för det känns som att ni har gett upp om att få se fler inlägg vid det här laget. Men å andra sidan har jag skrivit dagbok (=pratat med mig själv) sen jag var sju så whats the difference.

Jaha nej men eftersom bloggens tema har varit resor kan jag ju säga att jag varit i Kenya och det var helt galet coolt. Får på riktigt fortfarande en liten adrenalinkick när jag tänker på leoparderna som helt plötsligt smög fram ur gräset och gick precis bredvid vår jeep.

Nu hittade jag ingen leopardbild i mobilen bara därför men elefanterna var inte så skitfula dom heller.


RSS 2.0