Timeout!

.
Nu är det dags att gå hem från kontoret och vila lite inför morgondagen. Kom hit väldigt sent idag, först på eftermiddagen, eftersom vi har haft teamdag och provat på rafting!! IIIIH vad kul det är!
.
Och på fredag börjar min minisemester (två och en halv dag ledigt). Ska åka till Kusadasi faktiskt men har ännu inte bokat någon biljett. Var helt säker på att det gick direktflyg från Antalya till Izmir men icke, man måste byta i Istanbul.
.
Annars är det bra tackar som frågar! Småkatterna är fortfarande rädda för mig men de har iallafall lärt sig att bajsa i kattlådan. Nathalie är kattvakt medan jag är borta, kanske lyckas hon tämja dom lite.
.
Jamen vi ses! Och grattis igen bror till jobbet! :D
.
.

Tidsoptimist?

.
Här sitter jag igen med 36 obesvarade mail, oskrivna kommentarer till alla guider i teamet och ett schema som inte är 100% perfekt. Plus att det behövs en hel del ändringar till nästa veckas schema, som jag borde börja med nu direkt. Och så har jag en gäst att ringa och det samtalet kommer att ta lång tid.
.
Känner att det kommer gå sådär med att bli klar kl 19.00 (om tjugo minuter) som jag sagt att jag borde vara. Men till kl 19.30 borde jag iallafall hinna!
.
Åh just ja, glömde att vi ska uppdatera utflyktsprogrammen för våra 25 hotell också och jag måste dubbelkolla att all information stämmer innan någon kan börja med det. IHHH. Anneli min frivilliga assistent, kom hit! I need you boy!
.

ARGH!

.
Det är födelsedagskalas på Afrodite nere vid hamnen, och här sitter jag klockan tio på kontoret och gör om schemat. För femtioelfte gången!!!
.
Det var verkligen perfekt första gången, jag hade till och med dagar där jag inte visste vad jag skulle sätta folk på. Dom kunde vara på kontoret som reserv, åka runt på hotell och dela ut godis vid poolen eller uppdatera hotellböcker. Plus att alla hade fått egna ansvarsområden och vissa kunde till och med studera utflykter.
.
Och så kom de sena ändringarna. En guide ska hem i en vecka plötsligt, och en annan i tre dagar. Vår extraguide som stod med på schemat skulle tydligen inte hit utan till Alanya och trots att jag har satt mig själv på både hotellbesök och utflykter får jag det inte att gå ihop.
.
Och som om det inte vore nog - nu lovar vi tydligen skandinavisk guide på utflykter som ingen av oss ens har sett. Och så har jag råkat sätta tre guider på flygplats natt samma kväll som vi ska ha en jätteviktig teammiddag med prisutdelning.
.
Så härmed efterlyser jag en assistent som kan hjälpa mig att göra schemat. Du får inte betalt men jag kan göra kaffe till dig och bjuda på lunch lite då och då (kostar 5 lira i personalbyggnaden intill). Och så får du ju såklart ligga på stranden hur mycket du vill när schemat är klart.
.
Hjälp? Någon?
.

RSS 2.0