Jasså filé!!!


HAHAHAA!! Gissa hur man säger "hej kompis" på grekiska? JASSÅ FILÉ!! Jag dör! Tveksam stavning men ändå :P Sa det till typ alla greker vi gick förbi idag. Och när vi va på kontoret och hälsade på, hittade jag inte toaletten utan hamnade i ett rum med tre greker som satt helt tysta och arbetade. Och tittade upp på mig under tystnad. Det blev lite awkward så jag var tvungen att säga JASSOO! och det hjälpte för då fick jag genast hjälp att hitta till toaletten :)

Nu är det en halvtimme kvar tills vi ska mötas i receptionen och åka till Planet Yucca för dom har bjudit in ungefär halva stan på middag. Känner att jag kanske borde duscha istället för att skriva här men äh, jag är ganska snabb.

Vi var helt övertrötta efter en hel dag på Samos. Beviset är när jag tappade ett kex på golvet i båten och alla började skratta. Men vi har haft jättekul och Samos är mysigt. Men Turkiet är fortfarande bäst. Sorry Grekland!

Imorgon flyttar vi till våra lägenheter och jag ska äntligen börja träna! I slutet av säsongen kommer jag vara rik, vältränad, solbrun och bara så galet bra. ÅÅH på onsdag åker vi till Marmaris!! (Ja, onsdag, inte tisdag. Hehe.)

v

Just ja,
vi såg våra kollegor på Samos också. De var ute och gick i stan. Första gången blev vi helt hysteriska av glädje, vevade ner rutorna, vinkade och ropade HEEEEJ!! Några minuter efter att vi kört förbi, kom vi på att vi kanske borde ha stannat och presenterat oss.

På vägen till hamnen såg vi dom igen! Den här gången var vi på motorvägen så vi kunde inte stanna, men blev minst lika uppspelta som innan, vevade ner våra rutor och ropade HEJ HEJ HEEJ!!! och de såg minst lika skrämda ut som första gången.

Hmm. Tror vi måste skicka ett mail till Samos och förklara.


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHHAHAHAHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAH!!!!! AWESOMENESS!!!!!!!!!!!!! :'D :'D :'D

2010-05-08 @ 15:51:54
URL: http://annnelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0