Now this...

Okej dags för uppryckning! Känner att det faktiskt inte är helt okej att klaga när man får betalt för att bo i karibien med strålande solsken och värme. Har dock fått bevisat att vart man är inte spelar någon roll i slutändan, utan vem man är med och hur man trivs. Men som tur är trivs jag faktiskt mestandels bra här och det jag inte trivs med har jag faktiskt makt att förändra.

SÅ!

Tänkte idag en stilla tanke att jag kanske skulle gå till gymmet på siestan. När vi kom hem kände jag mig så trött att jag ändrade denna tanke till att gå ut och ta en kaffe och skriva dagbok. Denna tanken försvann också när jag däckade på soffan och drömde vilda drömmar om vattenkrig och gömställen på hotellrum och toaletter.

Hm.

Vaknade helt omtumlad tio minuter innan det var dags att gå, efter att ha tryckt på snooz-knappen ungefär tio tusen gånger. Nu är jag faktiskt ganska energifylld, konstigt! Sitter med hårinpackning och mjukisbyxor, nyduschad och nyäten. Eller inte äten men ätad. You guys! You know what I mean.

Men ja justja, min tanke om gymmet, hade faktiskt en fortsättning på den. Tänkte i mitt stilla sinne att jag ska skriva en to-do-lista som alltid i slutet på säsongen och där skulle jag skriva med "gå till gymmet" X antal gånger. Sen insåg min smarta hjärna att jag lika gärna kunde strunta i den listan eftersom min självdiciplin är ungefär likamed 3 på en 50-skala så jag kom på en ultrasmart idé. Jag ska skriva min to-do-lista här! Då kan jag liksom inte fuska utan att få pikar från mina systrar (sisses, var jobbiga så jag följer den!). Tack. :)

TO DO:

Gå till gymmet minst 5 gånger till.

Äta på Tierra Espana.

Köpa maya-medicinen.

Köpa de sista presenterna (ja, det är några kvar, och nej, ni kan inte stoppa mig!)

Köpa resväskan (prio nummer ETT! Hittills har jag bara köpt saker att fylla den med...)

HM?

JOMEN VISST JA - BLI BRUN!! Mucho negra, mucho mucho y un poco más.

Men för det behövs ju att jag går ut i solen lite. Köpte by the way ett par nya solbrillor häromdan - FÖR STORA! Hjälp, jag ser ut som en fluga i dom. :( Spegeln i affären ljög. Den var iofs väldigt liten så jag såg väl inte ordentligt. Den spelade mig ett spratt. Ska skänka dom till er grabbar. <3

Föresten så skickar min mail ut spams till ALLA på min lista, med länkar till olika sidor där man kan köpa VIAGRA! Vilket är väldigt illa, eftersom det är min seriösa mail som gör det och där har jag faktiskt seriösa kontakter som jag nästan aldrig mailar vanligtvis, detta känns inte helt okej. Hoppas dom förstår att det inte är jag som skickar dom mailen på riktigt.

<3

Kommentarer
Postat av: Anonym

you fight little sister!!! :D:D:D:D:DD:D:D

2010-04-05 @ 10:44:13
Postat av: Anonym

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA suuuure ot's not you who sends those e-mails.......



YEAH YOU FIGHT!! :D :D You can do it!!!!!!!! :D

2010-04-05 @ 12:17:39
URL: http://annnelis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0