Angry birds och söta barn.


När man hyr bil med oss i Turkiet får man ett litet papper med tips på platser att besöka. Läste igenom det vi använt tidigare somrar och förstår varför folk inte hyrde så mycket bil. Så nu är det uppdaterat och på köpet fick jag lite inspiration till hur jag vill spendera mina lediga dagar!

Gillar Side massor, men det är lite turistit (turistigt?) och mina inte alltför älskade ryssar har ju börjat hitta dit. Men nu har jag läst om en massa coola platser man kan åka till i närheten, till exempel de höga klipporna längs med kusten där metangas sipprar ut ur sprickorna och skapar naturliga eldar som har brunnit i tusentals år. Eller de kilometerlånga stränderna där man kan bada med havssköldpaddor, eller borgen uppe på den branta klippan som man bara kommer till genom antika hemliga gångar under marken.

Förutom detta har jag spelat det mycket beroendeframkallande spelet angry birds på Ankis mobil, skjutit ner en massa kaxiga grisar och spelat yatzi med päron och bröder. Så kom Kim förbi med sina små barn som var förvånandsvärt lugna och inte drog Gustaf i svansen eller i huvudet trots att han sov precis intill.

Och ja, nu är det läggdags. Systrarna åker till London på onsdag morgon så imorgon är sista dagen med dom den här semestern. ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0