Simply the best!


Förra månadens resultat har kommit - vi är återigen den destinationen som har högst serviceresultat av alla inom företaget. Vi är bäst helt enkelt!! Och jag har precis skrivit en mall till vad man kan säga på ankomstbussen, en liten manual till guiderna nästa år. Den blev nio sidor lång... Helt seriöst, undrar om någon kommer använda den. Men den är så bra! Vi har toppbetyg på transfern varje vecka!

I helgen har vi kickdown. Det är alltid så hemligt vad vi ska göra, ofta får man inte veta det förrän man är påväg dit. Förra sommaren i Marmaris åkte vi till Kos. Vi höll på att gissa hela vägen till Bodrum. Ett tag var vi helt säkra på att vi skulle till Kusadasi. Kanske till Samos. Först trodde vi Rhodos men det ändrades ju snabbt. Sen var vi helt bombsäkra på att vi skulle till flygplatsen i Bodrum och flyga till Istanbul. Och så blev det Kos, en supermysig grekisk ö utanför Bodrum.

Och nu är vi alltså där igen. Jag tror på Bodrum i år, trots att de säger att vi helt säkert inte ska dit. Tror att de ljuger. Vi ska till Bodrum i helgen!! WOHOO!


Kommentarer
Postat av: Anonym

GRATTIS!!!!! DUKTIG DU ÄR !!!!<3<3

2010-09-14 @ 23:51:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0