GODMORGON!!


Vet inte varför jag är så pigg, för mycket redbull i blodet? Funderar på att gå till poolen medan jag väntar på Sofie. Vi ska ta dolmus till Söke, en liten turkisk by utanför Kusadasi, där vi tänkte äta turkisk frukost och mysa. Hon ska egentligen ha utflykt till Sirince, you know my favoritställe, men vi verkar ha för få anmälda så om en timme får vi se.

Vi var ute igår, dansade på bardiskarna och sjöng karaoke för massa engelsmän på en liten bar. De verkade inte sådär jätteimponerade. Jag sa tillslut i mikrofonen att "there is only one way to make us stop, and that is if you sing yourself!". Då var det faktiskt två kvinnor som började sjunga, vet inte riktigt hur vi borde tolka det.

Vi träffade två gäster också på en annan liten turkisk bar där vi dansade turkisk folkdans med servitörerna. Och vi fick halva priset eller gratis drinkar, eftersom vi är så bra. Eller snåla heter det visst.

Ja. Poolen it is.



Marmaris strandpromenad förra året. Undrar om han fått sin BMW. Han lovade nämligen att skjutsa runt oss i Marmaris med den eftersom vi la i 50 korus i hans box.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0