Besök!


Imorgon kommer Anneli som jag jobbade med på Dominikanska. Hurra! Och snart är det tisdag igen och bara två veckor kvar tills hela familjen kommer flygande. ♥

Det är helt sjukt. Borde egentligen inte skriva det här, eftersom det stärker ryktet att guider aldrig jobbar. Men jag tar risken, trygg av den vetskap att jag har 3 unika läsare om dagen.

Idag låg hela team ADB vid poolen och solade. Jag kom hem sist, klockan halv 4. Om en timme går vi till gymmet och imorgon har vi flygplatsdag igen. Det är helt sjukt, för en dag på flygplatsen inklusive transport fram och tillbaka och hej och hå, tar ca 4 timmar. Det är ingenting. Och ändå är vi helt slut när vi kommer hem. Vi kommer ju få en chock allihopa när vi kommer tillbaka till en normal destination och måste jobba.

Och ändå är vi så sjukt bra! Vi har faktiskt just nu bäst serviceresultat av alla våra destinationer i hela världen. Vilket innebär att gästerna tycker om oss. De tycker vi ger bra service, så bra att de ger oss nästan högsta möjliga betyg. Och när vi får ett problem lägger vi verkligen ner all energi på att lösa det. Som nu när jag har dessa två rum som inte kunde flytta idag eftersom hotellet var fullt. Vägrar att den här familjen ska vara bitter i en vecka, åka hem och skicka reklamation. De har sagt till på plats, då ska det lösas på plats. På något sätt.

Idag hade jag hotellvisning för en av våra säljare. Lyckades lida igenom trapporna på tre olika hotell under tystnad men när vi tillslut besökte ett hotell med fyra våningars trappsteg ner till poolen, var jag tvungen att erkänna att jag hade lite träningsvärk.

AJ.

Men nu ska den äntligen tränas bort!!



Jag i förrgår på gymet. Har färgat håret men annars är jag mig lik som ni ser.


Kommentarer
Postat av: Anonym

HAHAHHAHAHAHAHHAH :D:D:D (skriver skratt igen... men jag asgarvar ju alltid högt för mig själv!)

2010-06-16 @ 18:59:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0