Åh! Sött.


Älskar verkligen turkar, dom är så hjälpsamma. Minns ni katten som pep hela natten och gömde sig i busken när jag gick ut för att hjälpa den?

Samma katt pep som en galning nyss och det visade sig att den krupit in i olje/bensintanken på en bil utanför. Vet inte exakt var den var eller hur det gick till, men poängen med detta inlägg är att turkarna var så otroligt söta när de upptäckte detta.

I runt tjugo minuter försökte de locka ut katten på alla möjliga vis, det var minst fem turkiska män och en kvinna som stod runt bilen och hjälpte varandra att få ut katten. Det hjälpte inte, så de satte på sig gummihandskar och stack in armen över bakhjulet. Kocken, managern, receptionisten - alla var där. Och tillslut, tillslut plockade de ut en liten sotig kattunge som antagligen andats in för mycket bensin för den låg helt lugnt i armarna på den turkiska kvinnan.

Inte ens då gick dem, alla stod kvar och kocken kom snabbt ut med ett fat ost som de matade katten med. Det är bara helt otroligt sött, vi blev nästan tårögda när vi stod på balkongen och applåderade.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0