Grubblar.




Det mesta man gör i det här jobbet är att lösa problem, ofta väldigt oväntade problem. Vi hittar nästan alltid lösningar, det känns liksom inte bra om man inte gör det. Men nu har jag ett ganska svårlöst fall.

En man som inte träffat sin släkt på tio år har nu bjudit dem på semester hit till Turkiet och han bokade varsitt rum, ett familjerum till dem och ett dubbelrum till sig själv, och fick intrycket av säljaren att de kunde bo bredvid varandra i huvudbyggnaden och att rummen såg likadana ut. Han har skickat bild på rummet till släktingarna och deras förväntningar var väldigt höga.

Så kommer de ner, och det visar sig att familjerummen ligger i trädgården utanför huvudbyggnaden och är av betydligt lägre standard än dubbelrummen. Han har alltså fått ett fint dubbelrum i huvudbyggnaden med havsutsikt medan hans gäster bor i ett enkelt familjerum utanför.

Han mår jättedåligt över det här och jag har träffat honom varenda dag men vet inte vad vi ska göra, för alla hotell är fulla och han har fått precis det han betalat för. Och säljaren är såklart på semester. De åker hem om två dagar.

Knepigt va? Har en plan iallafall, ska dit om en timme, hoppas han blir glad.

Puss och kram ät marabou choklad!



Kommentarer
Postat av: majz

way to go sis! =)

2010-08-02 @ 23:41:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0